Беру НАЙТОНШЕ, дешеве САЛО і ось що виходить! Смачнішого я ще не їла!

Беру НАЙТОНШЕ, дешеве САЛО і ось що виходить! Смачнішого я ще не їла!
Беру НАЙТОНШЕ, дешеве САЛО і ось що виходить! Смачнішого я ще не їла!

Запечений рулет з фаршем з тонкого сала виходить дуже смачним, м’яким, соковитим. Фарш беріть на свій смак і заправляйте його спеціями, зеленню.

Інгредієнти:

  • сало – 1 кг
  • фарш – 250 г
  • сіль, перець – на (свій) смак
  • приправа для шашлику – 1 ч.л.
  • морква – 1 шт.
  • зелень – кріп і петрушка
  • часник – 4 зубчики

Процес приготування:

  1. Сало промиваємо, шкірку ретельно чистимо ножем. Просушуємо паперовими рушниками.
  2. Фарш заправляємо сіллю і спеціями.
  3. Моркву ріжемо тонкою соломкою.

     

  4. Зелень дрібно рубаємо.

     

  5. Сало ріжемо на 2 частини і кожну надрізаємо, як на фото.

     

  6. Солимо і перчимо сало, використовуємо спеції на (свій) смак, натираємо часником, пропущеним через прес. Посипаємо зеленню.

     

  7. Викладаємо на сало фарш і рівномірно розподіляємо по всій поверхні.
  8. Розкладаємо шматочки моркви, притискаємо і кладемо один шматок сала на другий.
  9. Щільно обв’язуємо ниткою, кладемо в пакет для запікання, добре загортаємо і обмотуємо ниткою.

     

  10. Маринуємо 1 годину.

     

  11. Кладемо в каструлю з водою, після закипання варимо 2 години, періодично перевертаючи.

     

  12. Виймаємо сало з каструлі, ставимо на нього гніт і відправляємо в холодне місце на ніч.
  13. Розгортаємо, прибираємо нитку і ріжемо скибочками. Подаємо з улюбленим соусом.

Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!