Беру склянку фаршу і готую велику гору котлет! Ділюся своєю хитрістю: рецепт просять всі, хто пробував

Беру склянку фаршу і готую велику гору котлет! Ділюся своєю хитрістю: рецепт просять всі, хто пробував
Беру склянку фаршу і готую велику гору котлет! Ділюся своєю хитрістю: рецепт просять всі, хто пробував

Інгредієнти:

  • Картопля відварна – 500 г
  • Фарш – 400 г
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчики
  • Яйце – 2 шт.
  • Сіль, перець – на (свій) смак

Процес приготування:

  1. Змішую блендером цибулю, яйця, сіль, чорний перець і часник.

  2. Беру картоплю пюре, додаю фарш.

  3. Виливаю яєчно-цибулеву суміш і все перемішую.

  4. Обсмажую котлети на розігрітій сковороді, змащеній олією. Котлети в борошні краще не обвалювати. Смажу їх по 5-7 хвилин з кожного боку на середньому вогні без кришки.

Спробувавши їх, чоловік просить мене готувати котлетки тільки за цим рецептом. Смачного!

Беру склянку фаршу і готую велику гору котлет! Ділюся своєю хитрістю: рецепт просять всі, хто пробував
Беру склянку фаршу і готую велику гору котлет! Ділюся своєю хитрістю: рецепт просять всі, хто пробував
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!