Я завжди стверджувала і стверджую, що найсмачніші страви виходять зі звичайних продуктів. Ось і ці сирники з морквою, я вважаю одною із найсмачніших страв, та ще й корисних. Завдяки красивому зовнішньому вигляду та чудовому смаку, моя сім’я їх дуже любить!
Інгредієнти:
- сир, 500 г;
- морква, 1 шт. (велика);
- цукор і манна крупа по 2 ст.л.;
- кориця, 1 ч.л.;
- дрібка солі.
Процес приготування:
- Моркву тремо на середній тертці.
- Змішуємо сир з морквою, дрібкою солі, цукром і манною крупою, корицею.
- Масу добре вимішуємо, формуємо невеликі сирнички.
- Деко застеляємо пергаментом і викладаємо сирники.
- Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо сирники близько 20 хвилин до рум’яності.
- Подаю такі сирники зі сметаною, варенням або поливаю медом, тут все до свого смаку і бажання.