Беру сир, моркву і готую апетитну страву. Фірмовий рецепт моєї подруги

Я завжди стверджувала і стверджую, що найсмачніші страви виходять зі звичайних продуктів. Ось і ці сирники з морквою, я вважаю одною із найсмачніших страв, та ще й корисних. Завдяки красивому зовнішньому вигляду та чудовому смаку, моя сім’я їх дуже любить!

Інгредієнти:

  • сир, 500 г;
  • морква, 1 шт. (велика);
  • цукор і манна крупа по 2 ст.л.;
  • кориця, 1 ч.л.;
  • дрібка солі.

Процес приготування:

  1. Моркву тремо на середній тертці.
  2. Змішуємо сир з морквою, дрібкою солі, цукром і манною крупою, корицею.
  3. Масу добре вимішуємо, формуємо невеликі сирнички.
  4. Деко застеляємо пергаментом і викладаємо сирники.
  5. Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо сирники близько 20 хвилин до рум’яності.
  6. Подаю такі сирники зі сметаною, варенням або поливаю медом, тут все до свого смаку і бажання.