Інгредієнти:
- кабачки – 2 шт.;
- яйця – 4 шт.;
- бринза або фета – 150 г;
- часник – 2 зуб.;
- сметана – 2 ст.л.;
- горіхи волоські, зелень сіль.
Процес приготування:
- Будь-яку свіжу зелень кладемо в блендер разом з часником і горіхами. Подрібнюємо..
- Бринзу або фету змішуємо зі сметаною і масою з блендера. Вимішуємо.
- Кабачки тремо на грубій тертці, солимо і залишаємо на 10 хвилин. Віджимаємо руками зайву вологу з кабачків.
- Яйця збиваємо з сіллю і додаємо кабачкову масу, перемішуємо до однорідності.
- Розігріваємо невелику кількість олії на сковороді і викладаємо ложкою масу, розподіляємо її в тонкий млинець.
- Коли низ млинця стане рум’яним, на верх викладаємо трохи начинки – для зручності перекладіть її в пакет, відріжте куточок і видавлюйте тонку смужку на один край млинця.
- За допомогою лопаток звертаємо рулет і обсмажуємо його кілька хвилин.
- Викладаємо рулети на блюдо і подаємо зі сметаною, домашніми соусами.