БЕЗ БОРОШНА. Ось як я готую кабачки! Тільки начинку міняю!

Інгредієнти:

  • кабачки – 2 шт.;
  • яйця – 4 шт.;
  • бринза або фета – 150 г;
  • часник – 2 зуб.;
  • сметана – 2 ст.л.;
  • горіхи волоські, зелень сіль.

Процес приготування:

  1. Будь-яку свіжу зелень кладемо в блендер разом з часником і горіхами. Подрібнюємо..
  2. Бринзу або фету змішуємо зі сметаною і масою з блендера. Вимішуємо.
  3. Кабачки тремо на грубій тертці, солимо і залишаємо на 10 хвилин. Віджимаємо руками зайву вологу з кабачків.
  4. Яйця збиваємо з сіллю і додаємо кабачкову масу, перемішуємо до однорідності.
  5. Розігріваємо невелику кількість олії на сковороді і викладаємо ложкою масу, розподіляємо її в тонкий млинець.
  6. Коли низ млинця стане рум’яним, на верх викладаємо трохи начинки – для зручності перекладіть її в пакет, відріжте куточок і видавлюйте тонку смужку на один край млинця.
  7. За допомогою лопаток звертаємо рулет і обсмажуємо його кілька хвилин.
  8. Викладаємо рулети на блюдо і подаємо зі сметаною, домашніми соусами.