Без борошна та олії. Показую, як буду готувати кабачки все літо! Тільки начинку міняй!

Без борошна та олії. Показую, як буду готувати кабачки все літо! Тільки начинку міняй!

Отже, настала кабачкова пора. Сьогоднішній рецепт можна інтерпретувати як вам завгодно, наприклад: забрати / поміняти соус. Замінити начинку на курку, свинину, помідор (зробити веган версію) і так далі …

Почнемо з соусу. Соус – італійська класика. Ріжемо цибулю з часником і обсмажуємо на вершковому маслі. Я зробив занадто багато соусу, але це виключно через те, що дуже його люблю.

Обсмажили до готовності і додали перетерті помідори. Відразу доведіть до смаку сіллю, цукром, базиліком (можна сушеним). Перемішуємо, пробуємо, даємо соусу закипіти і відставляємо.

Начинка. У мене це яловичий фарш. Додаємо в нього сіль, перець, сухий часник, паприку і спеції на ваш смак. Гарненько перемішуємо.

Кабачки нарізаємо слайсами.

На кабачок викладаємо трохи фаршу і загортаємо рулетом.

Кабачки (можна нанизати на шпажки) кладемо в деко і заливаємо соусом. Ставимо в духовку на 200 градусів на 30 хвилин.

Смачного!

Без борошна та олії. Показую, як буду готувати кабачки все літо! Тільки начинку міняй!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!