
Свіжий салат з капусти і огірків, в якому присутня дуже пікантна нотка – солоний сир і часник до смаку.
Інгредієнти:
- капуста, 200 – 300 г;
- огірки, 2 шт.;
- горошок, маленька баночка;
- кріп, кілька гілочок;
- сир (бринза, фета);
- часник, сіль і перець.
Процес приготування:
- Капусту тонко шаткуємо і солимо..
- Огірки тремо на крупній тертці.
- Кріп дрібно рубаємо.
- Змішуємо капусту, горошок, кріп, часник, огірки, сир, порізаний дрібними кубиками.
- Солимо і перчимо до смаку, добре перемішуємо.
Дуже добре підходить до відвареної картоплі, м’ясних і рибних страв. Смачного!
