Без духовки! М’який, ніжний і неймовірно смачний торт без випічки

Без духовки! М'який, ніжний і неймовірно смачний торт без випічки
Без духовки! М'який, ніжний і неймовірно смачний торт без випічки

Торт на основі печива, але виходить так, як ніби ви його випікали власноруч. Крем для торта можна приготувати не тільки заварний, але і будь-який інший.

Інгредієнти:

  • печиво — 500 г;
  • банани — 3 шт.;
  • ківі — 5 шт.;
  • молоко — 200 мл

Для крему необхідно:

  • цукор — 150 г;
  • молоко — 500 мл;
  • яйця — 2 шт.;
  • борошно — 3 ст.л.;
  • масло вершкове — 200 г

Для глазурі:

  • вершки жирні — 30 мл;
  • шоколад темний — 50 г

Приготування:

  1. Змішуємо всі інгредієнти, крім вершкового масла і варимо на невеликому вогні заварний крем, постійно помішуючи до густого стану. Даємо охолонути.
  2. Вершкове масло потрібно заздалегідь вийняти з холодильника. Збиваємо масло і порційно вводимо у крем, збиваючи до однорідності і пишності.
  3. Фрукти ріжемо кружальцями.
  4. Форму для торта накриваємо плівкою.
  5. Печиво вмочуємо в молоко і викладаємо перший шар. На нього крем і шар бананів і ківі.
  6. Знову шар печива, крему і фрукти.
  7. Чергуючи шари, формуємо весь торт, накриваємо плівкою і відправляємо в холодильник на кілька годин.
  8. Виймаємо торт з форми, покриваємо глазур’ю і ставимо в холодильник на 30 — 40 хвилин.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!