
Торт на основі печива, але виходить так, як ніби ви його випікали власноруч. Крем для торта можна приготувати не тільки заварний, але і будь-який інший.
Інгредієнти:
- печиво — 500 г;
- банани — 3 шт.;
- ківі — 5 шт.;
- молоко — 200 мл
Для крему необхідно:
- цукор — 150 г;
- молоко — 500 мл;
- яйця — 2 шт.;
- борошно — 3 ст.л.;
- масло вершкове — 200 г
Для глазурі:
- вершки жирні — 30 мл;
- шоколад темний — 50 г
Приготування:
- Змішуємо всі інгредієнти, крім вершкового масла і варимо на невеликому вогні заварний крем, постійно помішуючи до густого стану. Даємо охолонути.
- Вершкове масло потрібно заздалегідь вийняти з холодильника. Збиваємо масло і порційно вводимо у крем, збиваючи до однорідності і пишності.
- Фрукти ріжемо кружальцями.
- Форму для торта накриваємо плівкою.
- Печиво вмочуємо в молоко і викладаємо перший шар. На нього крем і шар бананів і ківі.
- Знову шар печива, крему і фрукти.
- Чергуючи шари, формуємо весь торт, накриваємо плівкою і відправляємо в холодильник на кілька годин.
- Виймаємо торт з форми, покриваємо глазур’ю і ставимо в холодильник на 30 — 40 хвилин.