
Шоколадний торт без духовки за цим рецептом готується дуже швидко і просто. А виходить дуже смачно. Спробуйте, вам сподобається!
Продукти:
- печиво Oreo (28-30 шт.);
- 1 ч. л. розпушувача;
- 1 скл. молока.
Як готувати:
- Відокремте печиво та вершкову начинку. Відкладіть начинку.
- Подрібніть печиво, поки воно не стане схожим на порошок.
- У мисці змішайте подрібнене печиво та розпушувач.
- Влийте молоко і додайте начинку. Змішуйте, поки все не розчиниться.
- Змастіть каструлю маслом, а на дно покладіть пергаментний папір, щоб корж не злипся.
- Вилийте кляр в каструлю.
- Поставте на плиту сковороду. Покладіть кришку і “випікайте” тісто на повільному вогні протягом 40 хвилин.
- Перевірте, чи пиріг готовий, тикнувши паличкою по центру. Якщо вона залишиться чистою, він готовий!
- Торт можна залити шоколадним ганашем (розтопити 1/4 склянки шоколаду + гарячі вершки). Зверху – шоколадна стружка.