
Ці цибулеві котлети за смаком нагадують тефтелі. Повірте, ваші домашні навіть не одразу вгадають, з чого приготовано страву. Але виходить справді смачно!
Продукти:
- 500 г цибулі;
- 100 г манної крупи;
- 2 яйця;
- сіль, перець – за смаком;
- 4 зубці часнику;
Як готувати:
- Подрібнюємо на м`ясорубці або у блендері цибулю, часник, додаємо манну крупу, яйця.
- Солимо і перчимо, добре перемішуємо.
- Залишаємо, щоб манка набухла.
- Формуємо котлети, смажимо на олії до золотистого кольору.
- Якщо котлети не тримають форму, можна додати кілька столових ложок борошна.
- Можна приготувати підливу, так буде смачніше.
- Вливаємо у сковорідку півтори склянки томатного соку. Якщо немає, то розводимо у воді столову ложку томатної пасти.
- Додаємо натерту моркву, порізаний кубиками болгарський перець.
- Тушкуємо 15-20 хвилин.
- Заливаємо підливою котлети і тушкуємо 15 хвилин.
Котлети готуються швидко і дуже просто. Виходять смачні і гарячими, і холодними. Спробуйте!