Без грама м`яса: смачні і ситні котлети з цибулі. За смаком нагадують тефтелі!

Без грама м`яса: смачні і ситні котлети з цибулі. За смаком нагадують тефтелі!
Без грама м`яса: смачні і ситні котлети з цибулі. За смаком нагадують тефтелі!

Ці цибулеві котлети за смаком нагадують тефтелі. Повірте, ваші домашні навіть не одразу вгадають, з чого приготовано страву. Але виходить справді смачно!

Продукти:

  • 500 г цибулі;
  • 100 г манної крупи;
  • 2 яйця;
  • сіль, перець – за смаком;
  • 4 зубці часнику;

Як готувати:

  1. Подрібнюємо на м`ясорубці або у блендері цибулю, часник, додаємо манну крупу, яйця.
  2. Солимо і перчимо, добре перемішуємо.
  3. Залишаємо, щоб манка набухла.
  4. Формуємо котлети, смажимо на олії до золотистого кольору.
  5. Якщо котлети не тримають форму, можна додати кілька столових ложок борошна.
  6. Можна приготувати підливу, так буде смачніше.
  7. Вливаємо у сковорідку півтори склянки томатного соку. Якщо немає, то розводимо у воді столову ложку томатної пасти.
  8. Додаємо натерту моркву, порізаний кубиками болгарський перець.
  9. Тушкуємо 15-20 хвилин.
  10. Заливаємо підливою котлети і тушкуємо 15 хвилин.

Котлети готуються швидко і дуже просто. Виходять смачні і гарячими, і холодними. Спробуйте!

За матеріалами.