Без клопоту! Вишневий пиріг на кожен день: смачно та дуже просто

Вишневий пиріг, з яким немає клопоту. Ягоди ви можете брати різні, не тільки вишню, причому, як свіжі, так і заморожені. А замість ягід відмінно підходять сухофрукти, цедра цитрусова, шматочки шоколаду, горіхи до смаку.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • борошно, 7 ст.л.;
  • крохмаль, 1 ст.л.;
  • розпушувач, 2 ч. л.;
  • цукор, 4 ст.л.;
  • дрібка солі;
  • олія рафінована, 80 г;
  • ванілін;
  • яйця, 3 шт.;
  • сметана, 60 г.

Процес приготування:

Борошно просіюємо та змішуємо з крохмалем, сіллю, розпушувачем.

Яйця змішуємо з цукром, ваніліном та збиваємо.

Додаємо сметану, олію і збиваємо.

З’єднуємо із сухими інгредієнтами та отримуємо густе тісто.

Ягоди змішуємо з крохмалем і висипаємо в тісто.

Форму для випікання застеляємо пергаментом і викладаємо тісто.

Випікаємо при 180 градусах близько 30-40 хвилин, але дивіться по своїй духовці.

Пиріг виходить просто дивовижним. А якщо ви ще візьмете жирну сметану, зіб’єте з цукровою пудрою і викладете такий крем зверху пирога, у вас вийде чудовий десерт, в якому солодкий, сметанний крем відмінно поєднується з ягодами та таким бісквітним тістом. Хоча можна просто обсипати цукровою пудрою.