Без випічки і без желатину! Ідеальний рецепт десерту до ранкової кави!

Інгредієнти:

  • шоколадне печиво – 400 г
  • вершкове масло – 130 г
  • вершки – 250 мл
  • цукрова пудра – 70 г
  • сир вершковий – 250 г
  • кава розчинна – 15 г
  • вода – 50 мл

Форма, діаметром 20 см

Рецепт приготування:

  1. Шоколадне печиво перебиваємо в крихту. Додаємо розтоплене вершкове масло, перемішуємо.
  2. Дно та боки роз’ємної форми застеляємо пергаментом, викладаємо нашу масу та формуємо бортики. Трішки крихти залишаємо для верху.
  3. Вершки збиваємо міксером, додаємо цукрову пудру та продовжуємо збивати до стійкої маси.
  4. Додаємо вершковий сир, перемішуємо.
  5. Каву заливаємо 50 мл теплої води, перемішуємо. Додаємо до вершково-сирної маси, збиваємо міксером.
  6. Викладаємо начинку у форму, зверху посипаємо крихтою печива, що залишилася та відправляємо в холодильник на 4 години.

Смачного!