Інгредієнти:
- шоколадне печиво – 400 г
- вершкове масло – 130 г
- вершки – 250 мл
- цукрова пудра – 70 г
- сир вершковий – 250 г
- кава розчинна – 15 г
- вода – 50 мл
Форма, діаметром 20 см
Рецепт приготування:
- Шоколадне печиво перебиваємо в крихту. Додаємо розтоплене вершкове масло, перемішуємо.
- Дно та боки роз’ємної форми застеляємо пергаментом, викладаємо нашу масу та формуємо бортики. Трішки крихти залишаємо для верху.
- Вершки збиваємо міксером, додаємо цукрову пудру та продовжуємо збивати до стійкої маси.
- Додаємо вершковий сир, перемішуємо.
- Каву заливаємо 50 мл теплої води, перемішуємо. Додаємо до вершково-сирної маси, збиваємо міксером.
- Викладаємо начинку у форму, зверху посипаємо крихтою печива, що залишилася та відправляємо в холодильник на 4 години.
Смачного!