Більше не буду готувати класичні голубці! Ці мені смакують більше і готуються простіше! Ділюся рецептом

Більше не буду готувати класичні голубці! Ці мені смакують більше і готуються простіше! Ділюся рецептом
Більше не буду готувати класичні голубці! Ці мені смакують більше і готуються простіше! Ділюся рецептом

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 300-400 г
  • Фарш – 600 г
  • Рис – 200 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Соус томатний – 250 мл
  • Сметана – 150 г
  • Перець, сіль – за смаком

Рецепт приготування лінивих голубців:

  1. Ретельно промийте рис і варіть під кришкою до готовності. (Можна трішки не доварити!)
  2. Капусту дрібно наріжте. Розігрійте олію на сковороді і кілька хвилин протушіть капусту.
  3. Цибулю подрібніть, а моркву натріть на тертці. Злегка обсмажте.
  4. Змішайте всі інгредієнти з фаршем, додайте яйце, сіль і перець. Ще раз ретельно перемішайте.
  5. Сформуйте котлетки і обсмажте на олії до золотистої скоринки.
  6. У мисці змішайте томатний соус і сметану, додайте сіль з перцем.
  7. Залийте соусом ліниві голубці і дочекайтеся закипання. Зменшіть вогонь і тушкуйте під кришкою до готовності.

    Подавайте ліниві голубці, посипавши зеленню. Смачного!

Більше не буду готувати класичні голубці! Ці мені смакують більше і готуються простіше! Ділюся рецептом
Більше не буду готувати класичні голубці! Ці мені смакують більше і готуються простіше! Ділюся рецептом

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!