Більше не готую окремо гречку, а тільки так! Вечеря в одній сковороді, без зайвого клопоту

Інгредієнти:

  • вода, 500 мл;
  • гречка, 200 г;
  • фарш, 300 г;
  • цибуля і морква по 1 шт.;
  • томатна паста, 2 ст.л.;
  • олія, 3 – 4 ст.л;
  • сіль і перець за смаком.

Процес приготування:

  1. Крупу добре промиваємо.
  2. Цибулю ріжемо дрібними кубиками і обсмажуємо на олії потім додаємо терту моркву, перемішуємо, кладемо фарш, перемішуємо. Солимо і перчимо до смаку, додаємо томатну пасту, перемішуємо і тушкуємо до готовності фаршу.
  3. Всипаємо гречку, рівномірно розподіляємо по поверхні фаршу, наливаємо воду, накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності гречки. Цей процес займаємо приблизно 15 – 20 хвилин.

Перед подачею можна все перемішати. Дуже смачно готувати таку кашу з курячим фаршем або фаршем асорті. Можна додати рубану зелень, подрібнений часник, а томатну пасту замінити перетертими свіжими помідорами.

Смачного!