ІНГРЕДІЄНТИ:
- печінка – 900 г
- яблука – 2 шт.
- цибуля – 1 шт.
- сіль, чорний перець
- банка – 1.5 л.
Процес приготування:
- Цибулю ріжемо тонкими півкільцями.
- Беремо чисту банку і на дно викладаємо шар цибулі.
- Зверху кладемо часточки яблук.
- Печінку очищаємо від усього зайвого, промиваємо і нарізаємо, солимо на (свій) смак, перчимо і добре перемішуємо.
- Викладаємо в банку шар печінки.
- Викладаємо шар яблучний, потім знову печінку.
- Чергуючи таким чином, викладаємо всі продукти, верхній шар – яблука.
- Накриваємо банку фольгою. Ставимо банку в ХОЛОДНУ духовку, включаємо 180 градусів і тушкуємо після її закипання 30 – 35 хвилин.
- Після приготування дати печінці охолонути в духовці.
Завдяки додаванню яблук, цибулі і спецій, вона вийде ніжна і ароматна. Спробуйте приготувати цю смакоту!