Більше не смажу! Печінка в банці: розлітається за кілька хвилин

Більше не смажу! Печінка в банці: розлітається за кілька хвилин
Більше не смажу! Печінка в банці: розлітається за кілька хвилин

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • печінка – 900 г
  • яблука – 2 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • сіль, чорний перець
  • банка – 1.5 л.

Процес приготування:

  1. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями.
  2. Беремо чисту банку і на дно викладаємо шар цибулі.
  3. Зверху кладемо часточки яблук.
  4. Печінку очищаємо від усього зайвого, промиваємо і нарізаємо, солимо на (свій) смак, перчимо і добре перемішуємо.
  5. Викладаємо в банку шар печінки.
  6. Викладаємо шар яблучний, потім знову печінку.
  7. Чергуючи таким чином, викладаємо всі продукти, верхній шар – яблука.
  8. Накриваємо банку фольгою. Ставимо банку в ХОЛОДНУ духовку, включаємо 180 градусів і тушкуємо після її закипання 30 – 35 хвилин.
  9. Після приготування дати печінці охолонути в духовці.

Завдяки додаванню яблук, цибулі і спецій, вона вийде ніжна і ароматна. Спробуйте приготувати  цю смакоту!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!