Інгредієнти:
- 4 невеликих кабачки
- 4 болгарських перці
- 1 цвітна капуста
- 1 броколі
- сіль, оливкова олія
Додатково:
- Сир вершковий – 180 г
- перець, італійські трави, сіль
- моцарела – 80 г
- 2 зубчики часнику
- 3 помідори
Процес приготування:
- Овочі нарізаємо, кладемо у форму для запікання, солимо і злегка поливаємо оливковою олією.
- Відправляємо в розігріту до 200 º духовку на 20 хвилин.
- Для заправки: помідори натираємо на грубій тертці, або подрібнюємо за допомогою блендера. Сир тремо на грубій тертці. Змішуємо все з решту інгредієнтами та спеціями. Викладаємо поверх овочів і запікаємо в духовці ще 20 хвилин.
Смачного!
https://youtu.be/LHb7T37baGg