Більшість забуває так готувати, а дарма! Куряче філе виходить соковите і смачне!

Більшість забуває так готувати, а дарма! Куряче філе виходить соковите і смачне!
Більшість забуває так готувати, а дарма! Куряче філе виходить соковите і смачне!

Багато хто забуває про таке просте і завжди смачне блюдо! У ньому все ідеально: смак, соковитість, подача. Правильно, це жюльєн! Давайте готувати!

Інгредієнти:

  • філе куряче, 500 г;
  • цибуля, 2 шт.;
  • вершкове масло, 30 г;
  • гриби, 400 г
  • сир тертий, 150 г

Для приготування соусу необхідно:

  • борошно, 2 ст.л.;
  • масло вершкове, 30 г;
  • сметана, 150 г;
  • вершки, 200 мл;
  • сіль перець – за смаком

Рецепт приготування:

  1. Відварюємо в підсоленій воді куряче філе.
  2. Цибулю ріжемо дрібними кубиками.
  3. Обсмажуємо цибулю на вершковому маслі до рум’яності.
  4. Печериці ріжемо кубиком і обсмажуємо разом з цибулею. Щоб гриби залишалися соковитими, тушкуємо під кришкою 10 хвилин. Даємо охолонути.
  5. Філе ріжемо шматочками і змішуємо з грибами.
  6. Обсмажуємо борошно на сухій сковороді, потім змішуємо з вершковим маслом і обсмажуємо ще пару хвилин, вливаємо сметану, перемішуємо. Вливаємо вершки і знову перемішуємо.
  7. Викладаємо в соус гриби і м’ясо, перемішуємо все до однорідності і вимикаємо плиту.
  8. Розкладаємо по формах, посипаємо тертим сиром і відправляємо в духовку на 5-10 хвилин, щоб сир перетворився в скоринку.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!