БІСКВІТ, ЯКИЙ ВДАЄТЬСЯ У ВСІХ! Всі секрети приготування рівного і високого бісквіту

Як приготувати високий та пухкий бісквіт. Ніколи не падає! Ви зможете його розрізати на 4 - 5 коржів
Як приготувати високий та пухкий бісквіт. Ніколи не падає! Ви зможете його розрізати на 4 - 5 коржів

Класичний ванільний бісквіт, без розділення яєць на білки та жовтки ( такий собі лінивий бісквіт/ бісквіт для лінивих). Цей рецепт бісквіту з крохмалем – мій улюблений.

СПИСОК ІНГРЕДІЄНТІВ:

Форма: 22 см в діаметрі

  • 125 г борошна
  • 25 г крохмалю
  • 5 яєць
  • 150 г цукру
  • дрібка солі
  • 1 ч.л. ванілі

Відео-рецепт приготування: