Бісквітний рулет, який не треба скручувати гарячим! Не тріскається і не ламається!

Цей десерт ідеально гнеться навіть після того, як повністю охолоне. Такий рулет вдається усім господиням.

Рецепт бісквітного рулету

Тісто

  1. Змішайте за допомогою міксера 5 жовтків і 1 скл. (200 мл) цукру. У вас має утворитися стійка біла маса. До неї потім додати 5 ст. ложок води (кип’ятку), 1 скл. (200 мл) борошна, 1 п. розпушувача (18 г).
  2. В окремій посудині збити білки з дрібкою солі та додати їх до тіста. Лопаткою все ретельно перемішати.
  3. Форму для запікання застеліть пергаментом (з форми 24Х24 см виходить два рулети). Влити туди половину тіста та випікати 10 хвилин при температурі 180 градусів. Коли рулети будуть готові, потрібно дістати їх з форми та викласти на силіконовий килимок або рушничок.
  4. Після охолодження змастити будь-яким кремом:

15 заварних кремів. Тепер у тебе є крем для будь-якої випічки!