БОРОШНО + ОКРІП І ЗЕЛЕНЬ! Це в 100 разів смачніше, ніж звичайні чебуреки! Ви будете в захваті!

БОРОШНО + ОКРІП І ЗЕЛЕНЬ! Це в 100 разів смачніше, ніж звичайні чебуреки! Ви будете в захваті!
БОРОШНО + ОКРІП І ЗЕЛЕНЬ! Це в 100 разів смачніше, ніж звичайні чебуреки! Ви будете в захваті!

Інгредієнти:

Тісто:

  • Борошно – 500 г
  • Окріп – 300 мл
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Олія – 3 ст.л.

Начинка:

  • Шпинат – 400-500 г
  • Кріп – 1 пучок
  • Вершкове масло – 100 г
  • Сіль – на (свій) смак

Процес приготування:

  1. У глибоку миску всипаємо борошно, додаємо чайну ложку солі, 3 столові ложки олії і заливаємо все окропом. Тісто у нас вийде крутим, але еластичним. Ретельно вимішуємо його на присипаній борошном робочій поверхні і залишаємо під плівкою на 20 хвилин.
  2. В окрему миску нарізаємо 500 грамів шпинату і пучок кропу, солимо і перемішуємо все з вершковим маслом.
  3. Дістаємо тісто, ділимо його на 11-12 частин. Кожну розкочуємо в коржик, кладемо начинку. Защипуємо краї.
  4. Обсмажуємо чебуреки на сухій сковороді.
  5. Готові чебуреки змащуємо розтопленим вершковим маслом.

Смачного!