
Інгредієнти:
Тісто:
- Борошно – 500 г
- Окріп – 300 мл
- Сіль – 1 ч.л.
- Олія – 3 ст.л.
Начинка:
- Шпинат – 400-500 г
- Кріп – 1 пучок
- Вершкове масло – 100 г
- Сіль – на (свій) смак
Процес приготування:
- У глибоку миску всипаємо борошно, додаємо чайну ложку солі, 3 столові ложки олії і заливаємо все окропом. Тісто у нас вийде крутим, але еластичним. Ретельно вимішуємо його на присипаній борошном робочій поверхні і залишаємо під плівкою на 20 хвилин.
- В окрему миску нарізаємо 500 грамів шпинату і пучок кропу, солимо і перемішуємо все з вершковим маслом.
- Дістаємо тісто, ділимо його на 11-12 частин. Кожну розкочуємо в коржик, кладемо начинку. Защипуємо краї.
- Обсмажуємо чебуреки на сухій сковороді.
- Готові чебуреки змащуємо розтопленим вершковим маслом.
Смачного!