Борошно, вода і фарш! Приголомшливий обід на сковороді з простих продуктів

Борошно, вода і фарш! Приголомшливий обід на сковороді з простих продуктів
Борошно, вода і фарш! Приголомшливий обід на сковороді з простих продуктів

Інгредієнти:

  • 400 г борошна
  • 200 г води
  • 2/3 ч.л. солі
  • 2 ст.л. олії

Для начинки:

  • 500 г фаршу
  • 80 г сухої гречки + 150 мл окропу
  • 1 цибулина
  • пучок петрушки
  • сіль, перець, паприка

Для овочевої “подушки”:

  • 2 цибулини
  • 2 моркви
  • 1 ст.л. томатної пасти
  • сіль

Процес приготування:

  1. Приготуємо тісто. Можна взяти готове листкове, а можна зробити власноруч. Ми використовуємо 2 склянки борошна, склянку води, 2/3 чайної ложки солі і 2 столові ложки олії. Тісто виходить тонке і дуже еластичне.
  2. Заливаємо гречку кип’ятком, накриваємо кришкою і залишаємо.
  3. Цибулю та зелень нарізаємо, змішуємо із фаршем. Додаємо розпарену гречку. Всипаємо сіль, перець, паприку. Перемішуємо.
  4. Тісто розкочуємо в пласт, змащуємо олією і залишаємо на 5 хвилин. Розтягуємо тісто в ширший пласт.
  5. Ріжемо тісто на однакові частини, розміром приблизно 15 * 15 сантиметрів. На кожен лист кладемо столову ложку начинки. Загортаємо краї і скочуємо в трубочку.
  6. Готуємо овочеву подушку: обсмажуємо на олії подрібнену цибулю, додаємо натерту моркву, томатну пасту. Солимо на (свій) смак.
  7. Викладаємо наші рулетики, вливаємо трохи води і тушкуємо під кришкою близько 35 хвилин.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!