Борошно, вода та олія: ніхто не вірить, що я готую їх так просто

Борошно, вода та олія: ніхто не вірить, що я готую їх так просто
Борошно, вода та олія: ніхто не вірить, що я готую їх так просто

Найпростіший і елементарний рецепт тіста для швидких чебуреків. Я дуже люблю цей рецепт, чебуреки виходять золотистими, рум’яними, з пухирцями, дуже смачні і соковиті.

Інгредієнти:

  • борошно, близько 500 г;
  • окріп, 200 мл;
  • сіль, 1 ч.л;
  • олія, 3 ст.л.

Для приготування начинки:

  • фарш, 400 г;
  • цибуля;
  • сіль і перець.

Процес приготування:

  1. Просіяне борошно змішуємо з сіллю і вливаємо окріп та олію.
  2. Вимішуємо тісто спочатку лопаткою, а потім руками. Маса вийде м’якою і еластичною.
  3. Накриваємо тісто і залишаємо на 10 хвилин.
  4. Стіл присипаємо борошном і вимішуємо тісто, скачуємо в “ковбаску” і ріжемо порційними шматочками, кожен скачуємо в кулю. Накриваємо плівкою і залишаємо на годину.
  5. Фарш змішуємо з подрібненою цибулею, сіллю і перцем.
  6. Розкачуємо кожен колобок в коржик, на один край викладаємо начинку і защипуємо краї.
  7. Обсмажуємо в розігрітій олії з двох сторін, викладаємо на паперові рушники.

    Борошно, вода та олія: ніхто не вірить, що я готую їх так просто
    Борошно, вода та олія: ніхто не вірить, що я готую їх так просто
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!