Кількість інгредієнтів на 2 форми, розміром 12*22 см
Інгредієнти та процес приготування:
- 250 г пісочного печива перемолоти в крихту у блендері, додати 80 г розтопленого вершкового масла. Добре перемішати та викласти у форми, застелені пергаментом і відправити у холодильник
- 20 г желатину заливаємо 90 г води та залишаємо на 10 хвилин для набухання.
- 700 г домашнього сиру збиваємо блендером, додаємо 150 г цукрової пудри, 15 г ванільного цукру та 150 г вершків 20% жирності.
- Желатин ставимо на парову баню для повного розчинення та вливаємо через ситечко у сиркову масу і все добре перемішуємо.
- Половину сиркової маси викладаємо у дві форми, кладемо полуницю і поверх знову викладаємо сиркову масу.
- Ставимо у холодильник на 3 години до повного застигання.
- Полуниці для десерту потрібно 350 г. Виймаємо десерт з форми та заливаємо шоколадним ганашем (100 г вершків 20% жирності та 50 г шоколаду – ставимо на вогонь і перемішуємо до отримання однорідної маси).
Прикрашаємо за бажанням. Готуйте і смакуйте!
Рецепт та фото – Надія Шмотолоха