Булочки на кефірі з яблуками і корицею — неймовірно ароматні та ніжні

Інгредієнти:

  • Keфіp – 250 мл
  • Boдa – 100 мл
  • Борошно – 500 г
  • Сіль – 0,5 ч .л.
  • Олія – 50 мл
  • Цукор – 9 ст.л. 
  • Сухі дріжджі – 10 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Яблука – 2 шт.
  • Kopиця – 0,5 ч. л.
  • Лімoнний сік – 0,5 cт. л.

Рецепт приготування:

  1. Змішайте в глибокій мисці кефір, воду, сіль, 5 ст.л.цукру, 1 яйце, олію і дріжджі.
  2. Все добре перемішайте і всипте порціями просіяне борошно. Замісіть тісто.
  3. Тісто накрийте рушником і поставте в тепле місце на 30 хвилин.
  4. Для начинки: натріть на тертці очищені яблука, додайте 2 ст.л. цукру, корицю і лимонний сік.
  5. Якщо тісто піднялося вдвічі, вимісіть його та приступайте до формування. булочок.
  6. Розкачайте тісто в пласт та викладіть яблучну начинку.
  7. Загорніть рулетом, та наріжте шматочками, шириною 1-2 см.
  8. Злегка придавіть іх рукою та викладіть на деко, застелене пергаментом. Залиште ще в теплі на 10 хвилин, щоб підійшли.
  9. Змастіть булочки збитим яйцем та випікайте в розігрітій духовці 30 хвилин. Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!