Булочки з начинкою! ТІСТО ЯК ПУХ. Булочки “Ласунка”

Булочки з начинкою! ТІСТО ЯК ПУХ. Булочки "Ласунка"
Булочки з начинкою! ТІСТО ЯК ПУХ. Булочки "Ласунка"

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Молоко – 400 мл
  • Яйця – 2 шт.
  • Цукор – 80 г
  • Дріжджі – 10 г
  • Вершкове масло – 100 г
  • Борошно – 800-900 г (+ -)

Крем:

  • Яйце – 1 шт.
  • Молоко – 400 мл
  • Кукурудзяний крохмаль – 3 ст. л. або борошно
  • Цукор – 100 г
  • Ванільний цукор
  • Вершкове масло-100 г

Процес приготування:

  1. Для початку підготуємо опару. У тепле молоко додаємо цукор, сухі дріжджі і 4 ст. ложки борошна. Все добре перемішуємо і прибираємо в тепле місце на 15 хвилин. Потім додаємо два яйця і борошно, замішуємо м’яке тісто. В кінці додаємо масло і добре вимішуємо. Залишимо відпочивати на 1,5 години.
  2. Далі готуємо заварний крем. У миску розбиваємо одне яйце, додаємо цукор і кукурудзяний крохмаль, все добре перемішуємо. Потім вливаємо тепле молоко і перемішуємо до однорідності. Ставимо на повільний вогонь, постійно помішуючи, доводимо до загустіння крему.
  3. Далі тісто, що підійшло ділимо на невеликі шматочки, як на відео. Злегка розгортаємо і складаємо навпіл. Далі залишимо під рушником на 10 хвилин. Змащуємо яйцем і випікаємо при температурі 180 ° С до готовності.
  4. Остиглий крем збити з вершковим маслом, приблизно 3 хвилини. 
  5. Коли булочки охолонуть, розкриваємо їх і за допомогою ложки або кондитерського мішка, викладаємо всередину крем.

Процес приготування: