
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Молоко – 400 мл
- Яйця – 2 шт.
- Цукор – 80 г
- Дріжджі – 10 г
- Вершкове масло – 100 г
- Борошно – 800-900 г (+ -)
Крем:
- Яйце – 1 шт.
- Молоко – 400 мл
- Кукурудзяний крохмаль – 3 ст. л. або борошно
- Цукор – 100 г
- Ванільний цукор
- Вершкове масло-100 г
Процес приготування:
- Для початку підготуємо опару. У тепле молоко додаємо цукор, сухі дріжджі і 4 ст. ложки борошна. Все добре перемішуємо і прибираємо в тепле місце на 15 хвилин. Потім додаємо два яйця і борошно, замішуємо м’яке тісто. В кінці додаємо масло і добре вимішуємо. Залишимо відпочивати на 1,5 години.
- Далі готуємо заварний крем. У миску розбиваємо одне яйце, додаємо цукор і кукурудзяний крохмаль, все добре перемішуємо. Потім вливаємо тепле молоко і перемішуємо до однорідності. Ставимо на повільний вогонь, постійно помішуючи, доводимо до загустіння крему.
- Далі тісто, що підійшло ділимо на невеликі шматочки, як на відео. Злегка розгортаємо і складаємо навпіл. Далі залишимо під рушником на 10 хвилин. Змащуємо яйцем і випікаємо при температурі 180 ° С до готовності.
- Остиглий крем збити з вершковим маслом, приблизно 3 хвилини.
- Коли булочки охолонуть, розкриваємо їх і за допомогою ложки або кондитерського мішка, викладаємо всередину крем.
Процес приготування: