
Буряковий салат з яйцем — відмінний рецепт до святкового столу
Інгредієнти:
- буряк – 300-400 г
- яйце – 2 шт.
- твердий сир – 80 г
- майонез (йогурт) – 3 ст.л.
- грецькі горіхи – 80 г
- маринований огірок – 1 шт.
- гірчиця – 1 ч.л.
- сіль, перець – за смаком
Рецепт приготування:
- Відваріть буряк, остудіть і наріжте кубиками.
- Відварені яйця, маринований огірок і твердий сир також наріжте кубиками. Горіхи подрібнити за допомогою ножа або в блендері.
- З’єднайте підготовлені інгредієнти, посоліть і поперчіть.
- Змішайте майонез (йогурт) з готовою гірчицею, заправте соусом салат.
