Часникові кабачки в клярі, які складуть конкуренцію навіть м’ясу!

Часникові кабачки в клярі, які складуть конкуренцію навіть м'ясу!
Часникові кабачки в клярі, які складуть конкуренцію навіть м'ясу!

Інгредієнти:

  • кабачок – 2-3 шт.
  • кефір – 100 мл
  • яйце – 1-2 шт.
  • часник – 2-3 зуб.
  • сіль, перець, борошно

Процес приготування:

  1. Почистьте овочі від шкірки (якщо кабачки молоді, можна цей етап пропустити) і наріжте їх пластинами.
  2. Посоліть, поперчіть і додайте кілька зубчиків часнику. Ретельно перемішайте.
  3. Для приготування кляру змішайте яйця з сіллю, додайте кефір. Після цього всипте таку кількість борошна, щоб маса була рідшою, ніж тісто на оладки.
  4. Пластинки кабачків обваляйте спочатку в борошні, потім в клярі і обсмажте з двох сторін на соняшниковій олії. Подавайте з соусом зі сметани, часнику і зелені.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!