Чому я готую це майже кожен день? Тому, що це дешево і дуже смачно!

Чому я готую це майже кожен день? Тому, що це дешево і дуже смачно!
Чому я готую це майже кожен день? Тому, що це дешево і дуже смачно!

Пропонуємо рецепт простої, ароматної і корисної страви – овочевих млинців. Це відмінне доповнення до різних гарнірів і закусок, їх можна подавати з різними соусами і просто зі сметаною.

Продукти:

  • 1 цибулина;
  • 1 помідор;
  • 2 яйця;
  • 2 ст. л. борошна;
  • пучок кропу;
  • сіль, перець.

Як готувати:

  1. Помідор ріжемо кубиком, цибулю також дрібними шматочками.
  2. Кріп дрібно ріжемо.
  3. Змішуємо помідор, цибулю, кріп, яйця і борошно, добре перемішуємо і солимо, перчимо до смаку.
  4. Розігріваємо олію і викладаємо тісто столовою ложкою.
  5. Овочеві оладки обсмажуємо до рум’яності з двох сторін.

Оладки  можна подавати зі сметаною, домашнім майонезом, аджикою і іншими соусами. У саме тісто ви можете додавати і інші овочі за своїм смаком. Спробуйте!

За матеріалами.