
Швидкий і простий рецепт оладок з найрізноманітнішою начинкою. Щоб вони вийшли пишними і повітряними, не забуваємо про те, що для тіста, продукти повинні бути кімнатної температури і тоді у вас все вийде!
Інгредієнти:
- кефір, 200 мл;
- сіль і сода по 0.5 ч.л;
- борошно, 200 г;
- ковбаса (шинка), 70 г;
- помідори, 1 шт.;
- кріп.
Процес приготування:
- Помідори і ковбасу нарізаємо маленькими кубиками.
- Кріп дрібно ріжемо.
- Кефір змішуємо з сіллю і содою, всипаємо просіяне борошно і вимішуємо густе тісто.
- Додаємо сосиски, кріп і помідори, перемішуємо.
- Розігріваємо трохи олії і викладаємо столовою ложкою тісто.
- Обсмажуємо оладки на невеликому вогні по 2 – 3 хвилини кожного боку.
