Чому я раніше так не готувала? Лише капуста і яйця — капустяний пиріг на сковороді

Чому я раніше так не готувала? Лише капуста і яйця — капустяний пиріг на сковороді
Чому я раніше так не готувала? Лише капуста і яйця — капустяний пиріг на сковороді

Інгредієнти:

  • пів качана капусти
  • 1 цибулина
  • 3 яйця
  • 80 г борошна
  • сіль, перець

Рецепт приготування:

  1. Нашаткувати пів качана капусти. 1 цибулину нарізати півкільцями.
  2. Змішати інгредієнти, додати сіль та перець.
  3. В окремій мисці збити виделкою 3 яйця, додати до капусти. Всипати 80 г борошна, перемішати.
  4. На сковороді розігріти олію, викласти капустяну масу і смажити під закритою кришкою 15-20 хвилин з однієї сторони і+10 хвилин з іншої. Можна зверху ще посипати тертим сиром.
  5. Подавати зі сметаною або сметанним соусом з зеленню та часником.

https://youtu.be/UP9CjIHBXYk