Чому я раніше так не готувала? Смакота з картоплі на обід або вечерю

Чому я раніше так не готувала? Смакота з картоплі на обід або вечерю
Чому я раніше так не готувала? Смакота з картоплі на обід або вечерю

Інгредієнти:

  • Картопля – 500 г
  • Олія – 2 ст.л.
  • Сіль, чорний перець
  • Петрушка – 1/2 пучка
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 250 г
  • Розпушувач 5 г

Для начинки – твердий сир

Рецепт приготування:

  1. Картоплю відварити, зробити п’юре і дати повністю остигнути.
  2. Додати олію, яйце, борошно, петрушку, розпушувач, сіль та перець за смаком. Все ретельно перемішати.
  3. Скачати тісто  в кулю та розділити на 2 частини.
  4. Розкачати в коржі, викласти сир та накрити другою частиною тіста.
  5. Защипнути краї та розрізати на частини.
  6. Смажити на розігрітій олії з двох сторін до золотистої скоринки. Подавати зі сметанним соусом.