Чотири поради, щоб оладки були пишними і не забитими. Повітряні та м’які оладки

Щоб оладки вийшли ідеально, необхідно:

  • використовувати всі продукти кімнатної температури, особливо це стосується кефіру – його краще трохи підігріти. У теплому кисломолочному середовищі сода активніша і тісто буде добре підійматися при випіканні;
  • після замішування тісто обов’язково залишаємо на 10 – 15 хвилин, щоб маса стала повністю однорідною;
  • оладки обсмажуються тільки на невеликому вогні і можна під кришкою: так вони будуть більш пишними;
  • перевертати на другий бік слід тоді, коли тісто майже схопилося і покрилося пухирцями.

Рецепт оладок:

Мій секрет пишних оладок! Простішого і смачнішого рецепту ви не знайдете! Пишні оладки, як пух!