Дбайлива доставка свіжої свинини в Києві з онлайн-гіпермаркету

Дбайлива доставка свіжої свинини в Києві з онлайн-гіпермаркету

В асортименті величезного інтернет-гіпермаркету FOZZY представлений великий вибір свинини в окремій категорії https://fozzyshop.ua/300325-svinina.

Замовити свинину, курятину та будь-які продукти та товари легко в одному місці. Щодня ми швидко доставляємо ваші замовлення, щоб ви отримували якісні, свіжі та корисні продукти.

Користь від вживання м’яса

Свинина – дуже енергоємне м’ясо, що містить багато жирів та білків, які живлять організм. Свинина корисна тим, хто займається активною фізичною роботою, спортом, проводить час на повітрі. Таке м’ясо добре відновлює сили.

Білки м’яса містять незамінні амінокислоти, які необхідні для побудови власних білків. Вживання в їжу свинини благотворно позначається на зростанні м’язової маси. Нестача білків у їжі може спричиняти атрофію м’язів при активному спортивному способі життя – коли енергії спалюється більше, ніж надходить. Цим можна домогтися не тільки схуднення, але і «спалювання» м’язових волокон.

У свинині багато цинку, магнію й селену. Вони підтримують роботу серця, позитивно впливають на вироблення гормонів щитовидної залози. Також селен зміцнює імунітет.

Чимало в цьому м’ясі вітамінів групи В, які беруть участь в обміні речовин, відповідають за ріст і розвиток, а також кровотворення.

Як вибрати та зберігати свинину?

При виборі зверніть увагу на колір м’яса. Занадто темне говорить про стару тварину, таке м’ясо жорсткіше й не відрізняється хорошими смаковими якостями.

Занадто світле м’ясо може вказувати на використання гормонів під час вирощування молодих поросят. Помірно світле м’ясо блідо-рожевого кольору з білим жиром підходить найкраще. Якщо видно шкуру, розгляньте і її – на ній не повинно бути плям.

Різні види свинини підходять для різних страв. Наприклад, корейка підходить для шашлику і відбивних, а лопатку краще варити або пустити у фарш – вона досить суха. Стегно прекрасно підходить для запікання, ребра для бульйону чи гриля. Рульки та гомілки використовують для холодцю, вони містять багато желюючих речовин.

У холоді свинина зберігається кілька днів, краще за все не в пакеті, а в мисці, накритою кришкою. Також свинину можна заморозити і збільшити термін зберігання до 5-6 місяців.

Свинину важливо добре термічно обробляти, оскільки в ній можуть бути присутніми паразити. Під час поїдання погано просмаженого м’яса людина може заразитися бактеріями.

У свинині присутні тугоплавкі жири. Людям із порушеннями обміну тригліцеридів необхідно зменшити їх вживання для профілактики подальшого розвитку атеросклерозу.

Найбільшої шкоди приносять напівфабрикати, приготовані зі свинини (котлети, тефтелі тривалого зберігання; напівкопчені ковбаси, шинка тощо). Небезпечні використовувані для збереження, надання «товарного вигляду» м’ясним напівфабрикатах і посилення смаку – глутамат натрію та нітрит натрію.

В інтернет-гіпермаркеті FOZZY на вас чекає великий вибір свіжого м’яса та хороша ціна на свинину. Обирайте зручний для вас спосіб доставки – ми доставимо в кожне місто України. Зберігайте свій час, замовляйте онлайн на fozzyshop.ua.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!