
Інгредієнти:
- шоколад чорний – 170 г;
- кокосове молоко – 375 мл;
- вівсяні пластівці – 220 г
Процес приготування:
- Для десерту краще взяти круглу форму з діаметром 18 см.
- Застеляємо форму пергаментом і змащуємо його вершковим маслом.
- Шоколад ламаємо шматками і розтоплюємо будь-яким способом.
- Молоко доводимо до кипіння і змішуємо з шоколадом до однорідності.
- Всипаємо вівсяні пластівці і перемішуємо.
- Виливаємо масу в форму, охолоджуємо і відправляємо в холодильник на 4 години для застигання.Десерт виходить не дуже солодким, тому що тут не додавався додатково цукор. Але якщо ви віддаєте перевагу більш солодким десертам, додайте в молоко цукор, перемішайте до розчинення і потім змішайте з шоколадною масою.