Дійсно дуже простий і швидкий рецепт приготування: італійський яблучний пиріг

Дійсно дуже простий і швидкий рецепт приготування: італійський яблучний пиріг
Дійсно дуже простий і швидкий рецепт приготування: італійський яблучний пиріг

Пиріг виходить чудовим і зовсім не схожий на шарлотку. Тісто на смак, як пісочне.

Інгредієнти:

  • 2-3 жовтки
  • 100 г цукру (+ 3 ст. л. для посипання)
  • 50 г вершкового масла
  • 125 мл молока
  • щіпка солі 
  • ваніль
  • 180 г борошна
  • 1,5 ч. л. розпушувача
  • 3 яблука

Приготування:

  1. Жовтки збити з цукром. Розтопити 25 г вершкового масла. Додати до жовтків.
  2. Влити молоко, додати ваніль, борошно і розпушувач. Перемішати до однорідності.

     

  3. Тісто перелити в форму, розрівняти лопаткою. Зверху викласти яблучні дольки, трохи вдавлюючи в тісто.
  4. Пиріг полити розтопленим вершковим маслом (25 г) і посипати цукром.
  5. Випікати в духовці близько 35 хвилин при 180 ℃. Смачного!

    Дійсно дуже простий і швидкий рецепт приготування: італійський яблучний пиріг
    Дійсно дуже простий і швидкий рецепт приготування: італійський яблучний пиріг