Ділюся новим рецептом! Ось як потрібно готувати баклажани. Баклажани як гриби: дуже просто і смачно

Інгредієнти:

  • Баклажан – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цибуля – 1/2 шт.
  • 1 зубчик часнику
  • Оливкова олія
  • Мелений чорний перець, сіль
  • Сметана – 2 ст.л.

Процес приготування:

  1. Баклажан я нарізала тонкими смужками. Можна нарізати кубиком. До баклажана додати яйце і все добре перемішати. Залишити в холодильнику на 1,5 години.
  2. Цибулю нарізати дрібними кубиками. Часник теж дрібно нарізати. Обсмажити в олії цибулю з часником до золотистого кольору.
  3. Додати баклажани до цибулі. Обсмажити до золотистого кольору. В кінці додати майонез або сметану. Все перемішати. Посолити і поперчити на свій смак!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!