
Інгредієнти:
- Баклажан – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Цибуля – 1/2 шт.
- 1 зубчик часнику
- Оливкова олія
- Мелений чорний перець, сіль
- Сметана – 2 ст.л.
Процес приготування:
- Баклажан я нарізала тонкими смужками. Можна нарізати кубиком. До баклажана додати яйце і все добре перемішати. Залишити в холодильнику на 1,5 години.
- Цибулю нарізати дрібними кубиками. Часник теж дрібно нарізати. Обсмажити в олії цибулю з часником до золотистого кольору.
- Додати баклажани до цибулі. Обсмажити до золотистого кольору. В кінці додати майонез або сметану. Все перемішати. Посолити і поперчити на свій смак!