Для любителів соковитого м’яса! Курка під сирною шубкою

Інгредієнти:

  • куряче філе – 450 г
  • цибуля – 2 шт.
  • помідор – 3 шт.
  • яйце – 3 шт.
  • твердий сир – 200 г
  • сметана – 3 ст.л.
  • зелень – 0, 5 пуч.
  • сіль, перець

Рецепт приготування:

  1. Подрібніть цибулю і обсмажте її на невеликій кількості олії до золотистого кольору.
  2. Наріжте філе маленькими кубиками і змішайте з засмажкою, рубаною зеленню, сіллю і перцем.
  3. Дайте м’ясу промаринуватися протягом 10-15 хвилин. Змастіть форму для запікання оливковою олією (можна взяти соняшникову) і викладіть в неї курку.
  4. Збийте яйця, додайте до них тертий сир і сметану. Посоліть на (свій) смак і добре перемішайте.
  5. Розподіліть отриману масу по м’ясу. Помідори наріжте кружальцями і викладіть зверху.
  6. Розігрійте духовку до 200 градусів і запікайте курку під яєчно-сирною шубкою протягом 25-30 хвилин.

Смачного!