Інгредієнти:
- куряче філе – 450 г
- цибуля – 2 шт.
- помідор – 3 шт.
- яйце – 3 шт.
- твердий сир – 200 г
- сметана – 3 ст.л.
- зелень – 0, 5 пуч.
- сіль, перець
Рецепт приготування:
- Подрібніть цибулю і обсмажте її на невеликій кількості олії до золотистого кольору.
- Наріжте філе маленькими кубиками і змішайте з засмажкою, рубаною зеленню, сіллю і перцем.
- Дайте м’ясу промаринуватися протягом 10-15 хвилин. Змастіть форму для запікання оливковою олією (можна взяти соняшникову) і викладіть в неї курку.
- Збийте яйця, додайте до них тертий сир і сметану. Посоліть на (свій) смак і добре перемішайте.
- Розподіліть отриману масу по м’ясу. Помідори наріжте кружальцями і викладіть зверху.
- Розігрійте духовку до 200 градусів і запікайте курку під яєчно-сирною шубкою протягом 25-30 хвилин.
Смачного!