
Рецепт тіста для пиріжків:
Прості пиріжки на кефірі: рецепт пухкого тіста без дріжджів. Готувати з будь-якою начинкою
Рецепти начинок для пиріжків:
Начинка з гречаної каші
Інгредієнти:
- 2 склянки гречки
- 3 яйця
- 2 ст. л. вершкового масла
- сіль за смаком
- перець за смаком
Приготування:
- Відваріть гречану крупу до готовності.
- Додайте рубані яйця і вершкове масло.
- Посоліть і поперчіть за смаком.
Начинка з сушених грибів з рисом
Інгредієнти:
- 50 г сушених грибів
- 1 склянка рису
- 2 цибулини
- 2 ст. л. ролії
- сіль за смаком
- перець за смаком
Приготування:
- Відваріть сушені гриби, подрібніть їх.
- Наріжте і підсмажте цибулю, додайте гриби і обсмажуйте ще кілька хвилин.
- Відваріть рис, змішайте його з цибулею і грибами, посоліть і поперчіть за смаком.
Начинка з картоплею та цибулею
Інгредієнти:
- Картопля відварна – 400 г (4-5 штук)
- Цибуля (обсмажена на олії) – 1 шт.
- Кріп – невеликий пучок (за бажанням)
- Сіль, перець – за смаком
- Вершкове масло – 40-50 г
Начинка з саго
Інгредієнти:
- 1 стакан саго
- 2 яйця
- 3 ст. л. олії
- зелень за смаком
- сіль за смаком
Приготування:
- Промийте саго і відправте продукт в злегка підсолений окріп. Варіть 25 хвилин, періодично помішуючи, до прозорості.
- Відкиньте саго на сито, дайте стекти воді.
- Додайте нарізані відварені яйця, масло, подрібнену зелень і сіль, перемішайте.
Начинка з пшона з родзинками
Інгредієнти:
- 1 склянку пшона
- 200 г родзинок
- 3 ст. л. цукру
- 0,5 ч. л. олії
Приготування:
- Переберіть і промийте родзинки в теплій воді, обсушіть.
- Відваріть пшоно і додайте родзинки, цукор і масло, перемішайте.
Начинка з гречаної каші з печінкою
Інгредієнти:
- 300 г печінки
- 1 стакан гречаної крупи
- 3 ст. л. олії
- 3 яйця
- 2 цибулини
- сіль за смаком
- перець за смаком
Приготування:
- Очистіть печінку від плівки, промийте, наріжте шматочками.
- Наріжте цибулю і обсмажте її разом з печінкою. Подрібніть інгредієнти, додайте сіль і перець.
- Відваріть і наріжте яйця, надішліть їх до звареної гречки разом з печінкою та цибулею, перемішайте.
- Відваріть і порубайте яйця, відправте їх до звареної гречки разом з печінкою та цибулею, перемішайте.
Начинка з риби
Інгредієнти:
- 500 г рибного філе
- 3 яйця
- 3 ст. л. олії
- кріп за смаком
- сіль за смаком
- перець за смаком
Приготування:
- Наріжте філе невеликими шматочками, посоліть і поперчіть. Посмажте шматочки на олії.
- Обсмажте цибулю і відправте її до риби разом з кропом, перемішайте.
Начинка з рису з яйцями
Інгредієнти:
- 1,25 склянки рису
- 3 яйця
- 3 ст. л. олії
- кріп за смаком
- сіль за смаком
- перець за смаком
Приготування:
- Промийте та відваріть рис в підсоленій воді.
- Відваріть і наріжте яйця, змішайте їх з рисом, олією, кропом, сіллю і перцем.
Начинка з білих грибів
Інгредієнти:
- 1 кг білих грибів
- 2 ст. л. ролії
- 1 цибулина
- 50 мл сметани
- кріп за смаком
- петрушка за смаком
- сіль за смаком
- перець за смаком
Приготування:
- Очистіть і промийте гриби, відваріть їх, наріжте скибочками і обсмажте на сковороді з олією.
- Наріжте і підсмажте цибулю, додайте її до грибів разом зі сметаною, сіллю і перцем. Тушіть під кришкою 15 хвилин.
- Вкінці додайте подрібнену зелень і перемішайте.
Начинка з солоних грибів
Інгредієнти:
- 500 г солоних грибів
- 3 ст. л. олії
- 2 цибулини
- перець за смаком
Приготування:
- Промийте і дрібно наріжте гриби.
- Окремо обсмажте нарізану цибулю, потім з’єднайте інгредієнти, додайте сіль, перець і перемішайте.
Начинка зі свіжої капусти
Інгредієнти:
- 1 кг капусти
- 3 яйця
- 1 ч. л. цукру
- 3 ст. л. олії
- сіль за смаком
- перець за смаком
Приготування:
- Наріжте капусту, обдайте спершу окропом, а потім холодною водою. Обсмажуйте в каструлі з олією 15 хвилин.
- Відваріть яйця, наріжте їх і відправте до капусти разом з сіллю, перцем і цукром.
Начинка з яєць і зеленої цибулі
Інгредієнти:
- 400 г зеленої цибулі
- 4 яйця
- 4 ст. л. олії
- сіль за смаком
- перець за смаком
Приготування:
- Відваріть і наріжте яйця.
- Дрібно наріжте зелену цибулю, з’єднайте з іншими інгредієнтами і перемішайте.
Начинка з квашеної капусти з грибами
Інгредієнти:
- 1 кг квашеної капусти
- 4 ст. л. олії
- 3 цибулини
- 50 г сушених грибів
- сіль за смаком
- перець за смаком
Приготування:
- Тушіть капусту до готовності.
- Наріжте і обсмажте цибулю, додайте до неї рубані варені гриби, посоліть і поперчіть. Обсмажуйте кілька хвилин.
- Змішайте гриби і цибулю з капустою.
Начинка з сиру
Інгредієнти:
- 500 г сиру
- 1 яйце
- 0,5 склянки цукру
- 1 ст. л. вершкового масла
- сіль за смаком
Приготування:
- Протріть сир через сито.
- Додайте яйце, цукор, сіль і масло, перемішайте.
Начинка з яблук
Інгредієнти:
- 1 кг яблук
- 1 склянка цукру
Приготування
- Очистіть яблука від шкірки і серцевини, наріжте невеликими шматочками.
- Залийте фрукт 3 ст. л. води, додайте цукор і варіть, поки не утвориться варення.
Пиріжки з яблуками та корицею:
Пиріжки з м’ясом:
Пиріжки з морквою та горіхами: