До супу або салату — рецепт закусочних часникових паличок. Хрустка скоринка та м’яка середина!

До супу або салату — рецепт закусочних часникових паличок. Хрустка скоринка та м'яка середина!
До супу або салату — рецепт закусочних часникових паличок. Хрустка скоринка та м'яка середина!

Інгредієнти:

  • пшеничне борошно – 500 г
  • вода – 280 мл
  • сухі дріжджі – 1,5 ч.л.
  • цукор – 2 ст.л.
  • сіль – 2 ч.л.
  • часниковий порошок – 0,5 ч.л.
  • вершкове масло – 6 ст.л.
  • італійські трави – 0,5 ч.л.

Рецепт приготування:

  1. Змішайте теплу воду, дріжджі, цукор, 3 ст. л. розм’якшеного вершкового масла і півтори чайної ложки солі в глибокому посуді. Замісіть еластичне тісто, потроху додаючи борошно, і вимішуйте його близько 7 хвилин.
  2. Тісто покладіть у змащену маслом миску і накрийте рушником. Дайте йому постояти протягом години.
  3. Коли воно підніметься, розділіть його на невеликі кульки. Цієї кількості інгредієнтів вистачить на 12 хлібних паличок. Надайте шматочкам тіста подовгасту форму, викладіть на змащене деко і накрийте плівкою, щоб тісто піднялося ще трохи (знадобиться близько 40 хвилин).
  4. Потім поставте палички випікатися в розігріту до 200 градусів духовку на 12 хвилин до золотистого кольору.
  5. Тим часом приготуйте вершкову поливку: розтоплене вершкове масло (3 ст. л.) змішайте з італійськими травами, часниковим порошком і 0,5 ч.л. солі.
  6. Змастіть гарячі палички пряним часниковим маслом і подавайте до столу!

    До супу або салату — рецепт закусочних часникових паличок. Хрустка скоринка та м'яка середина!
    До супу або салату — рецепт закусочних часникових паличок. Хрустка скоринка та м’яка середина!
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!