
Інгредієнти:
- петрушка – пучок
- 100 грам сиру фета
- 100 грам твердого сиру
- 1 яйце
- 90 мл молока
- 10 грам розпушувача
- 300 грам пшеничного борошна
- дрібка солі
- олія для смаження
Рецепт приготування:
- Петрушку подрібнити. Фету нарізати маленькими кубиками, твердий сир натерти на дрібній тертці. Все перемішати.
- В окремій мисці змішати яйце, молоко, сирну суміш з петрушкою, сіль та розпушувач. Перемішати лопаткою.
- Додати борошно та вимісити руками тісто.
- Робочу поверхню присипати борошном, розкачати тісто та розрізати на маленькі квадратики.
- Далі – поділити на трикутники.
- Розігрійте сковороду, налийте олії та смажте трикутники з двох сторін до золотистої скоринки.
Подавайте з супом ! Дуже смачно!

Відео-рецепт приготування можна переглянути тут .