Додала до курячої печінки сиру картоплю: тепер роблю так завжди (соковитішої закуски з печінки я ще не іла)

Додала до курячої печінки сиру картоплю: тепер роблю так завжди (соковитішої закуски з печінки я ще не іла)
Додала до курячої печінки сиру картоплю: тепер роблю так завжди (соковитішої закуски з печінки я ще не іла)

Готується ця закуска швидко, легко, а головне виходить смачно і корисно. З рецептом можна експериментувати, додаючи різні сезонні овочі. Дуже смачно виходить з кабачками. Закуска ідеально поєднується з будь-яким гарніром, а можна приготувати як перекус, замість бутербродів.

Інгредієнти:

  • Печінка – 250 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Картопля – 1 шт.
  • Майонез (сметана) – 2 ст.л.
  • Сіль, чорний мелений перець
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 2-3 ст.л.

Як готувати:

  1. Печінку добре промити водою, обсушити паперовим рушником. Нарізати дрібними кубиками.
  2. Так само дрібно нарізати ріпчасту цибулю, можна замінити і молодою зеленою цибулею.
  3. На великій тертці подрібнити моркву і сиру картоплю. На цьому етапі можна додати кабачки, буде ще смачніше.
  4. З’єднуємо всі інгредієнти в глибокій мисці, додаємо дві столові ложки майонезу або сметани, одне яйце.
  5. Сіль на (свій) смак і чорний мелений перець, часник пропустити через прес. перемішуємо.
  6. Всипаємо борошно і знову добре перемішуємо. Якщо є час, накрийте миску кришкою і залиште в холодильнику на пів годинки.
  7. На розігріту сковороду наливаємо невелику кількість олії, викладаємо ложкою печінкову масу на сковороду, обсмажуємо на вогні трохи менше середнього, з двох сторін до золотистого кольору.
  8. Можна подавати зі сметанно-часниковим соусом. Смачного!

За матеріалами: Анна Юрагіна | Прості рецепти

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!