
Один з найпростіших і швидких в приготуванні перекусів, з мінімального набору продуктів.
Інгредієнти:
- капуста молода – 250 г
- яйця – 3 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- борошно – 100 г;
- сир – 70 г;
- сіль, перець, зелень, олія.
Рецепт приготування:
- Шаткуємо капусту, цибулю дрібно ріжемо, змішуємо, додаємо яйця.
- Сир тремо на дрібній тертці і змішуємо з капустою.
- Додаємо борошно, сіль і перець, перемішуємо.
- Сковороду змащуємо олією, викладаємо масу, розрівнюємо, накриваємо кришкою і обсмажуємо на невеликому вогні протягом 15 – 20 хвилин.
- За допомогою тарілки перевертаємо на інший бік і обсмажуємо ще протягом 10 хвилин.
Подаємо зі сметанним соусом: сметану змішуємо з рубаною свіжою зеленню і часником, з салатами зі свіжих овочів.
Також ви можете додати в страву трохи шинки, грудинки, обсмажених печериць, солодкий перець.
