Додаю яйця в капусту і готую на сніданок, обід або вечерю

Додаю яйця в капусту і готую на сніданок, обід або вечерю
Додаю яйця в капусту і готую на сніданок, обід або вечерю

Один з найпростіших і швидких в приготуванні перекусів, з мінімального набору продуктів.

Інгредієнти:

  • капуста молода – 250 г
  • яйця – 3 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • борошно – 100 г;
  • сир – 70 г;
  • сіль, перець, зелень, олія.

Рецепт приготування:

  1. Шаткуємо капусту, цибулю дрібно ріжемо, змішуємо, додаємо яйця.
  2. Сир тремо на дрібній тертці і змішуємо з капустою.
  3. Додаємо борошно, сіль і перець, перемішуємо.
  4. Сковороду змащуємо олією, викладаємо масу, розрівнюємо, накриваємо кришкою і обсмажуємо на невеликому вогні протягом 15 – 20 хвилин.
  5. За допомогою тарілки перевертаємо на інший бік і обсмажуємо ще протягом 10 хвилин.

Подаємо зі сметанним соусом: сметану змішуємо з рубаною свіжою зеленню і часником, з салатами зі свіжих овочів.

Також ви можете додати в страву трохи шинки, грудинки, обсмажених печериць, солодкий перець.

Додаю яйця в капусту і готую на сніданок, обід або вечерю
Додаю яйця в капусту і готую на сніданок, обід або вечерю