Домашні пряники на кефірі: довго залишаються м’якими і не черствіють. Готую нашвидкоруч

Домашні пряники на кефірі: довго залишаються м'якими і не черствіють. Готую нашвидкоруч
Домашні пряники на кефірі: довго залишаються м'якими і не черствіють. Готую нашвидкоруч

Інгредієнти:

  • 350 мл κефіру
  • 1 – 1,5 скл. цукру
  • 2 яйця
  • 1 ст. л. меду
  • 3 ст.л. олії
  • 1 ч. л. сοди
  • 4 скл. борошна

Рецепт приготування:

  1. Відділити білок 1 яйця.
  2. Іншу частину яєць збити разом з медοм і цукром (3 ст.л. цукру відкласти).
  3. Додати кефір та олію і знову збити.
  4. Додати просіяне борошно та соду і замісити тісто.
  5. Розкачати тісто в пласт, товщиною 1 см, видавити склянкою кружальця та викласти на деко, застелене пергаментом.
  6. Відправити в розігріту духовку до 180-190 º на 25 хвилин.
  7. Для глазурі потрібно збити білок з 3 ст.л. цукру.
  8. Через 25 хвилин потрібно вийняти пряники з духовки і змастити іх глазур’ю. Відправити в духовку ще на 10 хвилин. Смачного!

    Домашні пряники на кефірі: довго залишаються м'якими і не черствіють. Готую нашвидкоруч
    Домашні пряники на кефірі: довго залишаються м’якими і не черствіють. Готую нашвидкоруч

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!