
Абсолютно натуральний десерт без грама хімії сподобається як дітям, так і дорослим. Ви здивуєтеся, наскільки легко готувати домашній пломбір ! Вам знадобиться всього три інгредієнти!
Інгредієнти:
- вершки – 500 мл
- цукрова пудра – 100 г
- ванілін – 0,2 ч.л.
Процес приготування:
- Вершки для морозива вибирайте найжирніші. Охолодіть їх в холодильнику.
- Змішайте охолоджені вершки з цукровою пудрою і ваніліном. Збивайте не менше 5 хвилин, поки не з’явиться пишна піна.
- Поставте суміш на ніч в холодильник, і на ранок ваш десерт буде готовий!
Домашній пломбір за 5 хвилин (+ час на заморозку)