Домашня шаурма із лаваша. Діти її обожнюють!

Інгредієнти :

  • лаваш, 4 шт.;
  • філе куряче, 2 шт.;
  • капуста будь-яка, 0.5 кг;
  • морвка по-корейськи, 300 г;
  • помідори, 4 шт.;
  • печериці, 300 г;
  • сир, 300 г;
  • зелень кетчуп і сметана (майонез).

Процес приготування:

З такої кількості продуктів, вийде 4 великі шаурми.

  1. Філе відварюємо у воді з сіллю і спеціями або обсмажуємо на невеликій кількості олії. Ріжемо на шматочки.
  2. Капусту дрібно шаткуємо, змішуємо з сіллю і мнемо, потім додаємо рубану зелень.
  3. Помідори ріжемо тонкими півкільцями.
  4. Печериці ріжемо шматочками і обсмажуємо на сухій сковороді до випаровування рідини, в кінці солимо і перчимо.
  5. Лаваш змащуємо сметаною (майонезом), викладаємо смужку м’яса, на неї – кетчуп, поруч – смужку капусти, наступну – помідори і гриби, тертий сир.
  6. Загортаємо лаваш і обсмажуємо його на сухій сковороді з двох сторін до рум’яної скоринки.

За матеріалами