Думала, що вмію готувати вінегрет, поки кума НЕ пригостила своїм. Фішка, яка змінила все!

Думала, що вмію готувати вінегрет, поки кума НЕ пригостила своїм. Фішка, яка змінила все!
Думала, що вмію готувати вінегрет, поки кума НЕ пригостила своїм. Фішка, яка змінила все!

Я завжди готувала вінегрет за цим рецептом, але коли спробувала в гостях вінегрет з додаванням яблука, тепер готую його:

Інгредієнти:

  • Буряк – 600 г
  • Морква – 500 г
  • Картопля – 500 г
  • Зелений консервований горошок – 400 г
  • Капуста квашена – 200 г
  • Яблука (кислі) – 2 шт.
  • Зелена цибуля – на (свій) смак
  • Сіль до смаку
  • Олія

Процес приготування:

  1. Картоплю, моркву та буряк відварюємо “в мундирі” до готовності. Готові овочі чистимо, нарізаємо кубиками.
  2. Дрібно ріжемо зелену цибулю.
  3. З яблука виймаємо серцевинку, нарізаємо кубиками.
  4. Перемішуємо усі інгредієнти. Солимо до смаку та заправляємо салат олією.

Смачного!

Думала, що вмію готувати вінегрет, поки кума НЕ пригостила своїм. Фішка, яка змінила все!
Думала, що вмію готувати вінегрет, поки кума НЕ пригостила своїм. Фішка, яка змінила все!
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!