
Я завжди готувала вінегрет за цим рецептом, але коли спробувала в гостях вінегрет з додаванням яблука, тепер готую його:
Інгредієнти:
- Буряк – 600 г
- Морква – 500 г
- Картопля – 500 г
- Зелений консервований горошок – 400 г
- Капуста квашена – 200 г
- Яблука (кислі) – 2 шт.
- Зелена цибуля – на (свій) смак
- Сіль до смаку
- Олія
Процес приготування:
- Картоплю, моркву та буряк відварюємо “в мундирі” до готовності. Готові овочі чистимо, нарізаємо кубиками.
- Дрібно ріжемо зелену цибулю.
- З яблука виймаємо серцевинку, нарізаємо кубиками.
- Перемішуємо усі інгредієнти. Солимо до смаку та заправляємо салат олією.
Смачного!
