
Інгредієнти:
- Два свіжі оселедці;
- Чотири цибулини;
- Одна ст. л.солі;
- Пів ч. л. червоного перцю;
- Пів ч.л. чорного перцю;
- 50-60 мл оцту;
- Дві ст. л.томатного соусу;
- 125 мл олії соняшникової рафінованої
Покроковий процес приготування оселедця:
- Оселедець очистити, щоб вийшло філе (шкірку можна залишити).
- Філе ріжемо на порційні шматочки і складаємо в глибокий посуд.
- Всипаємо в рибу всі спеції, сіль і додаємо томатний соус. Перемішуємо.
- Тепер вливаємо оцет та додаємо подрібнену цибулю (нарізану півкільцями), вливаємо олію і мішаємо.
- Закриваємо плівкою і залишаємо на 3-4 години в холодильнику. За цей час потрібно буде кілька разів перемішати оселедець. Смачного!
