Дуже довго шукала цей рецепт, але воно того варте: «Оселедець по-корейськи»

Дуже довго шукала цей рецепт, але воно того варте: «Оселедець по-корейськи»
Дуже довго шукала цей рецепт, але воно того варте: «Оселедець по-корейськи»

Інгредієнти:

  • Два свіжі оселедці;
  • Чотири цибулини;
  • Одна ст. л.солі;
  • Пів ч. л. червоного перцю;
  • Пів ч.л. чорного перцю;
  • 50-60 мл оцту;
  • Дві ст. л.томатного соусу;
  • 125 мл олії соняшникової рафінованої

Покроковий процес приготування оселедця:

  1. Оселедець очистити, щоб вийшло філе (шкірку можна залишити).
  2. Філе ріжемо на порційні шматочки і складаємо в глибокий посуд.
  3. Всипаємо в рибу всі спеції, сіль і додаємо томатний соус. Перемішуємо.
  4. Тепер вливаємо оцет та додаємо подрібнену цибулю (нарізану півкільцями), вливаємо олію і мішаємо.
  5. Закриваємо плівкою і залишаємо на 3-4 години в холодильнику. За цей час потрібно буде кілька разів перемішати оселедець. Смачного!
Дуже довго шукала цей рецепт, але воно того варте: «Оселедець по-корейськи»
Дуже довго шукала цей рецепт, але воно того варте: «Оселедець по-корейськи»

За матеріалами

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!