Дуже хочу, щоб ви це спробували! Як я готую М’ЯСО НА ВЕЛИКДЕНЬ

Дуже хочу, щоб ви це спробували! Як я готую М'ЯСО НА ВЕЛИКДЕНЬ
Дуже хочу, щоб ви це спробували! Як я готую М'ЯСО НА ВЕЛИКДЕНЬ

Інгредієнти:

  • М’ясо (у мене яловичина), або свинина (шия) – 1,5 кг
  • Огірки мариновані – 7-8 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Перець чорний мелений
  • Розмарин, кінза, базилік
  • Печериці
  • Овочі (у мене броколі, цвітна капуста, кабачок, баклажан, солодкий перець, помідори)

Процес приготування:

  1. М’ясо ріжемо порційними шматочками, обсмажуємо на розігрітій сковороді на олії з двох сторін до рум’яної скоринки.
  2. Моркву ріжемо великими шматочками і викладаємо на дно скляної форми для запікання. Зверху викладаємо м’ясо. Поливаємо соком, що залишився на сковороді. Перчимо до смаку.
  3. Мариновані огірки нарізати кружальцями і викласти товстим шаром поверх м’яса.
  4. Зверху покласти гілочки розмарину, кінзи та базилік.
  5. Накрити форму кришкою і поставити в холодну духовку.
  6. Готувати м’ясо в духовці 1 годину при 200º. Збавляємо температуру до 150 º і запікаємо ще 30 хвилин.
  7. Великими шматочками нарізаємо печериці та овочі, солимо та заправляємо олією.
  8. Деко злегка змащуємо олією і викладаємо підготовлені овочі, помідори, перчимо до смаку. Ставимо в духовку при 170 º на 30 хвилин.
  9. Подаємо запечені овочі з м’ясом. М’ясо виходить дуже м’яке та ніжне, спробуйте!