Дуже просто та швидко готувати! Пиріжки зі шпинатом та сиром з листкового тіста

Дуже просто та швидко готувати! Добре з фетою та пармезаном, але можна замінити їх, наприклад, на бринзу та будь-який інший твердий сир.

Інгредієнти:

  • листкове тісто – 500 г
  • шпинат – 250 г
  • фета – 100 г
  • пармезан – 50 г
  • яйце – 1 шт.

Процес приготування:

  1. Нагріти духовку до 220°. Якщо шпинат буз замороженим, потрібно його розморозити, відтиснути його від зайвої вологи, дрібно нарізати. Свіжий різати відразу.
  2. Розім’яти фету, натерти на тертці пармезан, перемішати сири зі шпинатом.
  3. Тонко розкачати тісто, викласти начинку, скрутити тісто рулетом, який потім потрібно нарізати кружальцями.
  4. Деко застелити пергаментом, викласти пиріжки. Змастити їх зверху яйцем. Випікати 15-20 хвилин.
Дуже просто та швидко готувати! Пиріжки зі шпинатом та сиром з листкового тіста
Дуже просто та швидко готувати! Пиріжки зі шпинатом та сиром з листкового тіста