Дуже просто та швидко готувати! Добре з фетою та пармезаном, але можна замінити їх, наприклад, на бринзу та будь-який інший твердий сир.
Інгредієнти:
- листкове тісто – 500 г
- шпинат – 250 г
- фета – 100 г
- пармезан – 50 г
- яйце – 1 шт.
Процес приготування:
- Нагріти духовку до 220°. Якщо шпинат буз замороженим, потрібно його розморозити, відтиснути його від зайвої вологи, дрібно нарізати. Свіжий різати відразу.
- Розім’яти фету, натерти на тертці пармезан, перемішати сири зі шпинатом.
- Тонко розкачати тісто, викласти начинку, скрутити тісто рулетом, який потім потрібно нарізати кружальцями.
- Деко застелити пергаментом, викласти пиріжки. Змастити їх зверху яйцем. Випікати 15-20 хвилин.