
Інгредієнти:
- кефір, 200 мл;
- борошно, 160 г;
- сода, половина ч.л.;
- цукор, 1 ч.л.;
- сіль, третина ч.л.
Рецепт приготування:
- Кефір кімнатної температури змішуємо з цукром і вінчиком перемішуємо масу кілька хвилин, щоб цукор почав розчинятися.
- Борошно просіваємо, можна кілька раз, щоб оладки вийшли дуже пишними.
- Всипаємо борошно в кілька прийомів. Перемішуємо, щоб не було грудочок.
- Додаємо соду і перемішуємо масу.
- Розігріваємо олію і викладаємо столовою ложкою тісто, обсмажуємо з кожного боку оладки на невеликому вогні.
- Викладаємо на тарілку і за бажанням, посипаємо цукровою пудрою.
- Подавайте зі сметаною, або повидлом. Смачного!
