
Інгредієнти:
- розчинна кава – 1.5 ч.л.;
- сир вершковий (маскарпоне) – 250 г;
- вода гаряча – 30 мл;
- пудра цукрова – 50 г;
- ванілін на (свій) смак;
- печиво савоярді – 140 г;
- какао.
Процес приготування:
- Розчинну каву заливаємо гарячою водою і охолоджуємо.
- М’який сир змішуємо з цукровою пудрою, вливаємо холодну каву і додаємо ванілін.
- Печиво подрібнюємо в крихту за допомогою блендера і додаємо в м’яку масу, вимішуємо до однорідності.
- Беремо по чайній ложці отриманої маси, скочуємо кульки і обвалюємо їх в какао.
- Щоб зробити цукерки з начинкою, з маси робимо коржик, всередину кладемо трохи шоколадної пасти. Обвалюємо в какао.
- Відправляємо цукерки в холодильник на пару годин для застигання.